Bo&Caro nemen afscheid

Wat: De allerlaatste Bo&Caro

Wie: Bo van Houwelingen en Caroline van Keeken

Mán, wat hebben we genoten. Van al die vrijdagmiddagborrels, aandeelhoudersvergaderingen en bezoekjes aan bedrijfskantines. Van de awardshows voor dames met ingewikkelde kapsels en obligate toespraken over ‘krachtige vrouwen’. Van de polder-glamour-knalfeesten. Grote winnaar: de Haringparty in het Hilton in Amsterdam. Kwam misschien wel door die verbluffend eloquente womanizers:

“Ik houd van alles dat naar vis smaakt, als je begrijpt wat ik bedoel.”

En verhip, Herman Pleij was er ook bij. #nachtnrc

Een foto die is geplaatst door Bo&Caro (@boencaro) op

Avontuurtje in Vegas

We zullen ze nooit vergeten: de ietwat narcistische directeuren, de wel erg amicale persvoorlichters en onze lading nieuwe vrijdagvrienden met dubbele tong. En onweerstaanbare voorstellen. Onze top drie: 1. “Wil je het leer van de bank in mijn privéjet even voelen?” 2. “Ik heb een huis in Italië, komen jullie anders gezellig een keer logeren?” 3. “Als je over vijftig jaar nog steeds dit figuurtje hebt, zou ik best met je naar Las Vegas willen vliegen voor een avontuurtje.”

Video onder een theedoek

We konden helaas niet óveral op in gaan. Droom, daad, praktische bezwaren, deadlines en hoofdpijn. Maar wat hebben we veel geleerd. Van de vele workshops voor beginnend zelfstandig ondernemers. Over theedoeken waarmee je zelf bedrijfsvideo’s kunt maken. Over wat te doen bij arbeidsongeschiktheid (appeltje-eitje: zoek een vermogende partner). Over hoe stinkend rijk te worden (makkie: sluit je ogen en denk heel hard aan heel veel geld). Over het bestaan van het Bitterballenborrelnetwerk waar ‘liefdesmakelaars’ en keukenverkopers elkaar ontmoeten.

Bo&Caro vonden het tijd voor de volgende stap.

Een foto die is geplaatst door Bo&Caro (@boencaro) op

Haring en champagne

We spraken 41 advocaten, 24 inspirational speakers, 34 makelaars, 85 trainers, en een ontelbare hoeveelheid persvoorlichters. We aten promotie-chocolade, pepernoten en haring. We dronken weggeef-champagne en liters vrijdagmiddagbier, wodka en wijn. En dan nu - kijkend naar onze Bo&Caro-tattoeage, denkend aan onze aangetaste levers - nemen wij afscheid. We kappen ermee. We moeten nu echt naar Italië, en daarna naar Vegas.

    • Bo van Houwelingen & Caroline van Keeken