Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Televisie

Actrice slachtoffer van ruzie op tv

De Britse politie doet onderzoek naar een incident tijdens een live uitzending van Celebrity Big Brother’s Bit On The Side waarbij Vicki Michelle, vroeger de serveerster in ‘Allo ‘Allo! ( „Ooooh, René”), lichtgewond raakte.

‘CBBBOTS’ is een dagelijks programma op Channel 5 over wat er allemaal gebeurt tijdens Celebrity Big Brother, de realityshow die in augustus aan zijn zestiende seizoen begon. De show wordt live uitgezonden en heeft ‘nieuws’ over wat er in het Big Brother-huis gebeurt, maar ook een ‘panel’ dat met elkaar in ‘debat’ gaat. Dinsdag waren dat onder meer de Amerikaanse Farrah Abraham, die onlangs uit het huis gestemd werd, en de Britse Aisleyne Horgan-Wallace, die in 2006 aan een seizoen van de reguliere Big Brother deelnam. De twee kregen tijdens de uitzending ruzie, waarna er met glas en zelfs een stoel gegooid werd. De 64-jarige Vicki Michelle, die tussen de twee ruziënde vrouwen in zat, werd daarbij geraakt.

De uitzending werd tijdelijk ondergebroken, waarna presentator Rylan Clark zei dat dat gedaan was „omdat er iets gebeurde, en helaas zijn we ons panel voor vanavond kwijt, maar we gaan wel door”. Het programma stopte evenwel tien minuten eerder dan gepland.

Michelle werd naar het ziekenhuis gebracht, maar kon snel weer naar huis. „Dat deed pijn!” tweette ze nog dezelfde avond. „Bedankt voor jullie bezorgdheid, maar het gaat goed, denk ik.”