Projecteer de tijd op je plafond – of anders je mail

Nu we allemaal onze smartphone naast ons bed hebben liggen, is er één klein luxeprobleempje ontstaan. Vroeger – met een ouderwetse digitale wekker – zag je elk moment van de nacht hoe laat het was, doordat de cijfers licht geven. Maar nu moet je om de tijd te weten éérst je mobieltje pakken, aanzetten (aah! fel licht!) en weet je dan pas hoe laat het is.

De DreamMe lost dit probleem voor je op. Het ziet eruit als een cameralens, en je plaatst die op je mobieltje. Wat er op je smartphonescherm staat – die moet dus wel aan blijven – wordt daarmee op het plafond geprojecteerd. Dus dat is de tijd, of het weerbericht, of nieuw binnengekomen berichtjes. DreamMe werkt met een app, die zowel werkt op iOS en Android. En voor de slapelozen: je kunt ook instellen dat de DreamMe schaapjes afbeeldt. Als je zin hebt in een onrustige nacht, kun je ook het aantal ongelezen mailtjes laten projecteren.