Hele saaie politieagenten

Eén ding moet je de makers van Swap Cops nageven. De titel maakt in twee woorden duidelijk waar dit spel uit bestaat: voortdurend retrogeanimeerde minipolitieagenten wisselen van plek op het speelscherm. De speler bestuurt een team van vier politieagenten die ieder een speciale superkracht hebben. Zij staan in een formatie van 3-1. Door op één van de drie figuren vooraan te tikken wordt de achterste agent naar voren geschoven en die schiet op de slechteriken tegenover hem of haar. Afhankelijk van de figuur kan dat een sterke laserstraal zijn of een tapijt van bommetjes in een bepaald patroon. De speler moet dus strategisch omgaan met de formatie van zijn of haar team. Zonder verdere context bestaat Swap Cops echter uit een inspiratieloze herhaling van tikken. Dat is gewoon saai en een verspilling van je tijd.