Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Beeldende kunst

Hof: gat in wet over kroongetuige

Computer in de klas Wat levert het op? ‘Computers maken slecht onderwijs niet beter’ Filmaanbod Bioscoopstrijd barst los Concurrentie voor Pathé door nieuwe megabioscopen Twee Rembrandts En nu moderne kunst graag ‘Laat dit het begin zijn van een culturele renaissance’

Computer in de klas Wat levert het op? ‘Computers maken slecht onderwijs niet beter’
Filmaanbod Bioscoopstrijd barst los Concurrentie voor Pathé door nieuwe megabioscopen
Twee Rembrandts En nu moderne kunst graag ‘Laat dit het begin zijn van een culturele renaissance’