Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Stefan Popa, schrijver

Staten van de generale leden, nee, generale leden van de staten, of is het gewoon hallo iedereen, fijn dat jullie er weer zijn? Verdikkeme! Wat een gedoe voor iets waar toch niemand naar luistert. Het gaat jullie alleen om de hoedjes, om het gedraal met het koffertje. Hashtaglekkervluchtig. Wat ik hier zeg wordt verdraaid of jullie zetten er woorden onder van een of andere nasynchronisatiemalloot. Van koning naar nar. Weet u wat? Lach maar. Maar alstublieft geen ‘smiley’ en weer door. Neem er de tijd voor, want morgen keert altijd de ernst terug. Of je het nu like vindt of niet.