Adjiedj Bakas, trendwatcher

Landgenoten, wij introduceren de Nationale Windmolensloopdag als nieuwe feestdag. Het rampzalige SER Energieakkoord wordt begraven en we bouwen een slimme energie-economie, met Thorium MSR centrales, geothermie en ander moois. In financieel opzicht worden we daar allemaal beter van. We sluiten vrede met Rusland en innoveren op het scherpst van de snede, om het geweld vanuit het Midden-Oosten het hoofd te bieden. Voor vluchtelingen bouwen we Asilia’s, ‘nieuwe kansensteden’ in (Noord-)Afrika, en het krijgen van kinderen wordt in eigen land meer beloond. Wij doneren onze loonsverhoging aan het KNGF, dat hulphonden opleidt. Hondenbeestjes kunnen patiënten met doorligwonden in bed keren. Louter beloond met hondenbrokjes! Wij ontbozen en gaan vrolijk 2016 in. Moedig voorwaarts!