Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Economie

Schotse David Steyn wordt nieuwe topman van Robeco

Vermogensbeheerder Robeco heeft de Schot David Steyn aangesteld als nieuwe topman. Hij volgt Roderick Munsters op, die na zes jaar vertrekt. Steyn (1956) begint op 1 november. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) moet de benoeming nog goedkeuren. David Steyn was eerder verantwoordelijk voor strategie bij Aberdeen Asset Management. Het Japanse Orix nam Robeco in 2013 voor bijna 2 miljard euro over van Rabobank. Robeco beheert circa 273 miljard euro aan vermogen. Er werken ongeveer 1.200 mensen. (ANP)