Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Boeken

‘Minder strafzaken door reorganisatie van de politie’

Boeken Amerikaanse literatuur Ontroerend wint van perfect Ontruiming Politie arresteert verdachte Thalys op Rotterdam CS uren vertraagd door man op wc Algemene Beschouwingen Rutte blijft overeind Premier geeft een lesje besturen in de Tweede Kamer en botst hard met Geert Wilders

Boeken Amerikaanse literatuur Ontroerend wint van perfect
Ontruiming Politie arresteert verdachte Thalys op Rotterdam CS uren vertraagd door man op wc
Algemene Beschouwingen Rutte blijft overeind Premier geeft een lesje besturen in de Tweede Kamer en botst hard met Geert Wilders