Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Cultuur

Klassiek op het Amstelveld

Morgen (zaterdag) het gratis toegankelijke muzikale evenement Klassiek op het Amstelveld, het jaarlijkse openluchtfestival „met klassieke muziek, bekende musici en open podia voor jonge musici”. In het hoofdprogramma jonge klassieke „toptalenten”, ondersteund door grote voorbeelden uit de klassieke muziekwereld. Daaraan voorafgaand een Open Podium voor jonge musici tot en met 18 jaar, die hun talent en enthousiasme voor klassieke muziek willen delen met een groot publiek op een groot podium. Opening door minister van Cultuur Jet Bussemaker, presentatie door Joost Karhof en Tatiana Chevtchouk. Zaterdag 19 september, 11.00 uur, Amstelveld. www.klassiekophetamstelveld.nl