Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Cultuur

Hoeveel ik van je hou (4+)

Morgenmiddag (zaterdag) een theatervoorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar: Raad eens hoeveel ik van je hou door Theater Terra, naar het bekende boek van Sam McBratney en Anita Jeram. Met muziek, spel, decors, poppen en kostuums wordt het verhaal verteld van Hazeltje en Grote Haas, die vreselijk veel van elkaar houden. Maar hoeveel precies, dát is niet makkelijk te meten! Hazeltje probeert iets héél belangrijks te vertellen aan Grote Haas: „Raad eens hoeveel ik van je hou?” Na een avontuur legt Grote Haas hem voorzichtig in zijn bedje van varens, en fluistert: „Ik hou van jou helemaal tot aan de maan… en terug!” Zaterdag 19 september, 14.30 uur, de Meervaart, Meer en Vaart 300. www.meervaart.nl