Puzzel jezelf in veiligheid

None

Met Framed combineert ontwikkelaar Noodlecake Studios op naadloze wijze de beste ingrediënten van een stripboek, een puzzelgame en een detectiveverhaal. Het doel van het spel is om een spion (of dief of detective) in veiligheid te brengen terwijl je steeds ingewikkelder wordende levels doorloopt. Hij (of zij) heeft een belangrijke koffer bemachtigd en wordt achternagezeten door zowel politieagenten als nare criminelen. Elk spelniveau bestaat uit een wisselend aantal vensters uit een stripboek. Je moet deze in de goede volgorde neerleggen om ervoor te zorgen dat de spion niet in de armen loopt van oom agent of bijvoorbeeld van een dak af valt. Dat gaat gegarandeerd een paar keer mis, maar de game biedt genoeg herkansingen om het uiteindelijk goed te doen. Framed levert gegarandeerd een paar spannende uren aan spelplezier op.