Slapen in een theater

None

Het culturele seizoen wordt in Rotterdam afgetrapt met 24 uur cultuur. Écht 24 uur? Jazeker, zo kan je een nacht doorbrengen in een theater, galerie of kunstbedrijf in Rotterdam. Tijdens deze nacht wordt verrast door bekende Rotterdammers. Wat je precies gaat beleven is nog geheim. Maar ’s ochtends krijg je in ieder geval een ontbijt. Ook ’s nachts: een rondleiding op de fiets door clubeigenaar en dj Aziz Yagoub. Hij leidt je langs dé plaatsen van nachtelijk Rotterdam. Overdag en ’s avonds is er ook genoeg te doen. In het Luxor Theater is een comedy café. In de Markthal kan je authentieke 16de eeuwse hapjes proeven. Met kinderen is het wellicht leuk om zondagochtend in de Rotterdamse Schouwburg naar de Alice in Wonderland theestand te gaan. Daar krijg je een voorproefje van deze musical.