Bondgeruchten: Sam Smith zingt thema ‘Spectre’

Foto Metro-Goldwyn-Mayer

Na een Spectre-ring op Instagram, gepost door zanger Sam Smith, lijkt het erop dat hij het volgende James Bond-lied zingt. Bondfilm Spectre is op 5 november in de bioscoop, dus zwellen de geruchten aan. Ook over de opvolging van Daniel Craig, die stopt als James Bond. Bookmakers op internet zien Tom Hardy en Damian Lewis als koplopers, gevolgd door de zwarte acteur Idris Elba en, op afstand, Michael Fassbender en Henry Cavill. Bondschrijver Anthony Horowitz noemde Elba onlangs „too street” en bood geschokt zijn excuses aan toen dat als eufemisme voor „te zwart” werd opgevat. Elba adviseerde hem via Twitter te blijven lachen: „Dat leerde ik op straat.” Eén kandidaat valt af: Hugh Jackman zei vorige week dat hij best Bond wil spelen. Wie dat doet, ligt er doorgaans uit.