Hier krijg je eelt van op de vingers

De makers van het vermakelijke Blocky Roads zijn terug met Blocky Highway. Ontwikkelaar Dogbyte Games verruilde de wanhopige boer op zoek naar zijn verdwenen vee voor een snelweg. Blocky Highway is een eindeloze racegame die gebruikers eelt op de vingers bezorgt. Ondanks dat dit soort spellen dertien in een dozijn zijn maken de prachtige en kleurrijke graphics veel goed. Het spel doet denken aan een kruising tussen het voortreffelijke Crossy Road en Minecraft. De gebruiker bestuurt zijn of haar wagen door de tablet of smartphone voorzichtig te kantelen. Door verkeer en tegenliggers te ontwijken worden munten verzameld die weer kunnen worden gebruikt om nieuwe wagens te kopen. Dit alles maakt Blocky Highway tot een uiterst verrassende en speelbare toevoeging op elk apparaat.