Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Economie

Even een goed plekje vinden

Foto ANWAR AMRO/ AFP
Foto ANWAR AMRO/ AFP

Als je 22 schaarsgeklede vrouwen op een rijtje zet maakt de achtergrond blijkbaar niet uit, vond deze fotograaf. Dit zijn de deelnemers aan de jaarlijkse internationale missverkiezing Miss Tourism World, geposeerd in Libanon. Het doel van de wedstrijd is toerisme en cultuur van de deelnemende landen te promoten. De winnaar wordt tijdens Oud & Nieuw gekozen in Vietnam. In 2011 werd de wedstrijd gewonnen door de Nederlandse Nathalie den Dekker.