Klein zaaltje voor Hart

Drie jaar geleden stond comedian en acteur Kevin Hart twee keer in een uitverkocht Heineken Music Hall. Sindsdien timmerde hij vooral in Hollywood aan de weg. Hij speelde met Robert De Niro en Sylvester Stallone in Grudge Match en dit jaar speelde hij naast Will Ferrell in Get Hard, maar Hart blijkt vooral toch een goede comedian. Hij trad met zijn show What Now al drie keer op in een uitverkocht Madison Square Garden. In zijn geboortestad Philadelphia trad hij op voor 68.000 mensen. The New York Times schreef over Hart: ‘Zijn schot aan materiaal stopt nooit, met grappen over de frustraties van het vaderschap en de absurde dingen van het alledaagse leven. Hart blijft ver van sociale issues, maar heeft een optimistisch instelling. Als een personal trainer voor zijn publiek.”