Alleen voor de échte fans

Met Flappy Defense kun je eindelijk al je frustraties van Flappy Bird afreageren op een stel vogels. En dat is nog leuk ook. De nieuwe Dragon Ball-game is alleen leuk voor de echte fans. En wie houdt van douchen moet even de Kickstarter van deze week lezen.

Fans van Dragon Ball Z kunnen hun hart ophalen dit jaar. Niet alleen kwam onlangs de nieuwste film Resurrection uit, maar ook kunnen zij het nieuwe Dragon Ball Z Dokkan Battle spelen op Android- en iOS-apparaten. De speler verzamelt kracht door op een Candy Crush-achtige manier ballonnen aan elkaar te verbinden. Hoe langer de keten, hoe sterker de aanvallen. Ondanks de vele tekstballonnen die de speler tips geven, blijft wat je doet in de app een beetje hocus pocus. De vormgeving en de graphics zijn daarentegen prachtig. Dragon Ball Z Dokkan Battle is alleen maar geschikt voor de hardcore fans.