Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Wonen

House Rules Holland

Nieuw realityprogramma – gebaseerd op een Australisch format – waarin vijf koppels elkaars huis verbouwen. De twist: ze hebben elkaar nog nooit ontmoet. Ieder klusduo overhandigt de sleutel van hun woning aan een ander, voor hen onbekend, stel. De huiseigenarenkunnen alleen invloed uitoefenen met een lijstje van vijf ‘huisregels’ dat ze achterlaten. Daarin geven ze aan welke materialen, stijlen en kleuren niet of juist wel gebruikt mogen worden. De verbouwingen worden beoordeeld door ontwerper Edward van Vliet en styliste Odette Simons.