Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Entertainment

Failure to Launch

(Tom Dey, 2006, VS). Failure to Launch is een romantische komedie met een wreed uitgangspunt. Ouders menen dat hun 35-jarige zoon Matthew McConaughey eindelijk eens het ouderlijk huis uit moet. Ze huren daartoe de professionele hulp in van Sarah Jessica Parker. Zij pleegt mannen die nog bij hun ouders wonen daar weg te

lokken om ze na de verhuizing te

dumpen. De twee hoofdpersonen ontlopen elkaar niet veel in huichelachtigheid en lijken dus voor elkaar gemaakt.