Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Cultuur

Volgens Robert

Herhaling van de achtdelige komische dramaserie uit 2013 van Maria Goos. In de eerste reeks staat de huisarts Robert Finkelstein (Peter Blok) centraal, die in een flinke midlifecrisis zit. Zijn vrouw Jacqueline (gespeeld door Jacqueline Blom) vindt dat hij een tijdje op zichzelf moet gaan wonen om tot bezinning te komen. En hij moet in therapie.

Volgens Robert krijgt in het komende tv-seizoen een vervolg onder de titel Volgens Jacqueline. Die reeks draait de rollen om en zal, zoals de titel al aangeeft, het verhaal vanuit het perspectief van Jacqueline vertellen.