Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Cabaret

Uitmarkt 2015: De opening

Jörgen Raymann presenteert het openingsprogramma van de Uitmarkt, de traditionele aftrap van het nieuwe culturele seizoen. Op het Museumplein in Amsterdam staat een mix van cabaret, dans en muziek op het programma. Paul de Leeuw brengt een ode aan zijn jeugdidool Robert Long, Kenny B. zingt zijn nummer 1-hit Parijs en De Jeugd van Tegenwoordig komt met een kleine greatest hits show.

Verder acrobatiek van de Ashton Brothers en een optreden van het cabaretduo Van der Laan & Woe (De Kwis).