Het kan: leven zonder agenda

None

We hadden natuurlijk Slack en Evernote al, maar niets is perfect, vandaar dat er nog wel een app bij kon voor planning en samenwerking. En Trello is een prettig alternatief. We beperken ons hier tot de gratis variant die dienst doet als persoonlijke to-do list of projectplanning voor een klein team. Op de desktop en de mobiele apparaten kun je kaartjes aanmaken met activiteiten die op de agenda staan. Die kun je voorzien van een datum en bijbehorende informatie. Ook kunnen deze worden gedeeld met collega’s, vrienden of familie. Andere rijen in het algemene scherm (een soort prikbord) kun je wijden aan work in progress of voltooide taken. Voor elk project kun je een nieuw 'board' aanmaken met al die verschillende kaartjes en rijen. Trello is simpel, een stuk eenvoudiger dan het uitgebreide Evernote bijvoorbeeld, en daardoor ook met wat minder functies, maar soms heb je niet meer nodig. En dan is Trello een zeer prettige app die agenda’s overbodig maakt.

    • Alex van der Hulst