Een goede beurt maken op Insta

‘Moeten wij ook niet eens iets doen met dat sociale internet 2.0?’ Zodra de baas een dergelijke vraag stelt, is het tijd om alle alarmbellen te luiden. Van bedrijven die het goed bedoelen met de sociale media, maar er eigenlijk niks van snappen, hebben we er al meer dan genoeg. In Beeld Met Instagram kan helpen om als bedrijf goed voor de dag te komen op Instagram. Is dat belangrijk dan? Ja, want met een goede visuele strategie kun je als bedrijf je imago beïnvloeden. Of het nu Tumblr, Twitter, Facebook of Instagram is, je kunt er als bedrijf veel mee winnen. Het boek van Kirsten Jassies kun je in zestig minuten lezen.

Dat betekent dat er geen overbodige samenvattingen, herhalingen, oefeningen en huiswerk in het boek staan, maar ook dat het bij een inleiding blijft.

Het boek behoedt je voor valkuilen en geeft een duwtje in de goede richting met voorbeelden hoe ook kleine ondernemers Instagram slim gebruiken. En het is zonde om zo’n goedkoop medium links te laten liggen.