Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Sport

World’s Busiest Railway

Vierdelige serie waarin presentatoren Dan Snow, Anita Rani en Robert Llewellyn de drukste spoorlijn ter wereld verkennen. Hun uitvalsbasis is het het monumentale spoorwegstation Chhatrapati Shivaji Terminus in Mumbai (Bombay). De treinen in Mumbai zitten propvol en passagiers hangen aan de zijkanten van de treinen. Llewellyn krijgt een kijkje in de controlekamer van het station. Duidenden kilometers verderop stapt journalist John Sergeant ondertussen op de Darjeeling Himalayan Railway. De hele reeks wordt deze week uitgezonden.