Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Cultuur

Lucas Hamming huisartiest

Singer-songwriter Lucas Hamming wordt de nieuwe huisartiest van De Wereld Draait Door. Hamming is bekend van de talentenjacht Beste Singer-Songwriter van Nederland in 2013. Hij had een hit met de single Mojo Mischief. Lucas Hamming is ook de naam van zijn vierkoppige band. In oktober verschijnt hun debuutalbum HAM. Eerdere DWDD-huisbands waren VanVelzen, MOKE, Lucky Fonz III, Rigby, Go Back tot the Zoo, Chef’Special, The Kik, Tangarine en Typhoon. DWDD begint maandag weer. (ANP)