Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Voetbal

Linda’s Zomerweek

Voor het derde jaar op rij ontvangt Linda de Mol een week lang gasten in haar feelgood talkshow. Elke avond ontvangt ze twee gasten op de bank. In de eerste uitzending zijn dat voetballer Wesley Sneijder en zijn vrouw Yolanthe Sneijder-Cabau. Het veelbesproken koppel praat over hun relatie en de opschudding die rondom het uiterlijk van Yolanthe ontstond na een bezoekje aan RTL Late Night in december 2014. Verder te gast deze week: Tjitske Reidinga, Ali B, Edith Schippers, Ruben Nicolai, Igone de Jongh en Louis van Gaal.