Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Cultuur

Theaterstuk ‘Anne’ weer verlengd

De theaterproductie Anne, over het leven van Anne Frank, is zo succesvol dat de voorstelling met drie maanden wordt verlengd. Het toneelstuk met speciaal decor en filmbeelden loopt nu door tot en met december, aldus Theater Amsterdam. Anne heeft al 250.000 bezoekers getrokken. Het stuk wordt gespeeld in het Theater Amsterdam, dat speciaal voor deze voorstelling is gebouwd. In het decor is het Achterhuis, waar Anne Frank ondergedoken zat, nauwkeurig nagebouwd. (ANP)