Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Cultuur

Notenpasta van Yvette van Boven

De televisie staat bol van de kookprogramma’s en een groot deel daarvan bestaat uit heruitzendingen. Gelukkig wordt de opgewarmde brei sporadisch onderbroken door een vers, lekker hapje. Zo hebben we in de laatste week van augustus nog vijf nieuwe afleveringen Koken met Van Boven te goed. Natuurlijk is het een verademing dat het programma een

De televisie staat bol van de kookprogramma’s en een groot deel daarvan bestaat uit heruitzendingen. Gelukkig wordt de opgewarmde brei sporadisch onderbroken door een vers, lekker hapje. Zo hebben we in de laatste week van augustus nog vijf nieuwe afleveringen Koken met Van Boven te goed. Natuurlijk is het een verademing dat het programma een sponsorvrij evenement is, maar daarenboven is Yvette een hyperaanstekelijke keukenprinses die zelf nauwelijks kan wachten tot ze het lekkers dat ze maakt zelf kan opeten.
In deze video, die ik afgelopen winter van haar maakte, is een notenpasta object van haar begeerte.