Media

Word elke dag wakker met NRC Q

Foto NRC Q

Je leest ons, maar word je ook elke dag met ons wakker?

NRC Q verstuurt elke ochtend een gratis nieuwsbrief, met alles wat je moet weten om de dag aan te kunnen. In één keer ben je op de hoogte.

Wat daar in staat?

We kondigen onze beste stukken aan. Onze correspondenten in Amerika en Azië vertellen je wat er gebeurde terwijl je sliep, en praten je bij over wat andere media vandaag voor nieuws hebben. Bovenal vertellen we wat er vandaag allemaal gebeurt. We zorgen dat je goed voorbereid bent, de baas net een stapje voor bent en collega’s kunt bijpraten bij de koffieautomaat. Met NRC Q weet je waar je aan begint.

En in het weekend?

Op zaterdag sturen we je een selectie van onze opvallendste stukken, graphics en video’s van de afgelopen week. Want je hebt wel eens zo’n week dat je nauwelijks tijd hebt om alles bij te houden. Op zondag blikken we vooruit: dit is komende week belangrijk.

Klinkt goed

Ja hè. Inschrijven is eenvoudig: klik hier.