Man in Molenschot mogelijk geliquideerd

Foto: ANP / Evert Elzinga

De man die gisteren dood werd aangetroffen in het Brabantse Molenschot, is mogelijk het slachtoffer geworden van een liquidatie of een afrekening in het criminele circuit. Dat laat een woordvoerder van de politie weten.

De politie houdt “ernstig rekening” met een liquidatiescenario. De man werd aangetroffen in de Broekstraat bij vliegbasis Gilze-Rijen, op enige afstand van zijn auto. Mogelijk is de man uit zijn auto gevlucht en is hij daarna onder vuur genomen.

De politie heeft de identiteit van de man nog niet bekendgemaakt, omdat de nabestaanden hem nog niet hebben geïdentificeerd. Waarschijnlijk gaat het om een 27-jarige man van Nederlandse komaf, woonachtig in Capelle a/d IJssel maar regelmatig aanwezig op een camping in Molenschot. Dat schrijft de politie in een nieuwsbericht.

Twitter avatar Politie_Tilburg Politie Tilburg eo #Molenschot, dodelijk slachtoffer is vermoedelijk 27-jarige man, verblijfsadres is nog in onderzoek. t.p hele nacht sporenonderzoek gedaan

De politie heeft een groot gebied afgezet voor sporenonderzoek. Ongeveer vijftig rechercheurs zijn op de zaak gezet.

    • Eva Smal