Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Zorg

Baby geboren langs snelweg A2

Langs de A2 bij Vught is in de nacht van zaterdag op zondag een jongetje geboren. Samen met de verloskundige waren de ouders op weg naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis, maar ze wisten het niet op tijd te bereiken, aldus Omroep Brabant. Om de bevalling veilig te laten verlopen, zetten agenten een deel van de snelweg af. Met paraplu’s zorgden de agenten ervoor dat moeder en zoon niet doorweekt raakten door de regen. Het jongetje, dat drie kilometer van het ziekenhuis ter wereld kwam, heet Tim.