Dode bij schietpartij in Groningen

Op de Sumatralaan in de stad Groningen is een man doodgeschoten. Foto: ANP / Ginopress

Bij een schietpartij in Groningen is een 42-jarige inwoner van de stad om het leven gekomen. De schutter is nog voortvluchtig. Dat meldt de Groningse politie.

Update 22.09 uur: In de loop van de avond maakte de politie bekend dat het slachtoffer een 42-jarige man uit Groningen is. Eerder op de dag schreefPersbureau Curaçao dat het gaat om een man van Curaçaose afkomst. De dader is nog altijd niet gevonden.

Zeker vijf mensen zijn getuige geweest van het schietincident. Zij zijn opgevangen in het politiebureau en krijgen slachtofferhulp.

Twitter avatar polgroningen Politie Groningen Net bevestiging dat het slachtoffer vh schietincident is overleden. Persvoorlichter Paul Heidanus gaat ter plekke. Nadere info volgt zsm.
Twitter avatar polgroningen Politie Groningen Slachtoffer betreft een man. De schutter zijn wij naar op zoek. Meerdere getuigen van het schietincident zijn opgevangen op politiebureau.

De schietpartij vond plaats op de Sumatralaan in de Korrewegwijk in Groningen. Een groot gebied rondom de straat is afgezet voor het politieonderzoek en de zoektocht naar de dader.

De locatie van het schietincident:

    • Eva Smal