Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Sport

SBS-shows wijken voor CL-voetbal

Op de avonden dat bij SBS 6 de Champions League is te zien, verhuist de zender de programma’s Hart van Nederland en Shownieuws naar SBS 9. De uitzendingen zijn op het gebruikelijke tijdstip, maakte SBS donderdag bekend. Na de voetbalprogrammering volgt een beknopte live-editie van beide programma’s op SBS 6. Volgens zendermanager René Oosterman wil SBS hiermee tegemoet komen aan zowel de voetballiefhebbers als de kijkers van de vaste dagelijke programma’s. (ANP)