Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Cultuur

Samen zijn ze 204

Foto Yves Herman/Reuters
Foto Yves Herman/Reuters

Dit zijn Pieter (met de gele das) en Paulus Langerock uit België. Ze zijn de oudste tweeling ter wereld. Deze toost brengen de 102-jarigen uit in het verzorgingstehuis in Sint-Martens-Latem, waar ze wonen. Wijn is, naar eigen zeggen, deel van hun succes. Ze drinken elke dag een goed glas.

Nog meer tips van Paulus en Pieter: eet met mate en jaag niet achter de vrouwen aan.

Vandaar misschien dat de tweeling nog altijd samenwoont. In hun verzorgingstehuis, vlak bij Gent, slapen ze elke avond zij aan zij.