Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Politiek

Mooi verlegen meisje in buurtbus 458

Ik stapte donderdag om 12.30 uur in buurtbus 458 richting Heeze. Je keek me direct aan, glimlachte heel lief en keek meteen blozend weg. Toen we uitstapten op station Heeze keek je me meerdere keren aan, waarna je in dezelfde Sprinter als ik stapte, richting Weert. Je moest iets aan de conducteur vragen, maar je keek naar mij. Jammer genoeg had je niet het lef om bij me te zitten. Toen ik richting het einde van de trein liep om uit te stappen keek ik nog één keer naar jou, met je mooie donkerblonde haar en schattige glimlach. Jammer genoeg ben ik een enorm watje en durfde ik niet om je nummer te vragen. Daarom hoop ik via deze weg alsnog contact met je te zoeken!