Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Sport

Kalme sport wordt vet

Games zijn leuk, zoals Battle Golf. Maar tekenen is ook leuk en met de Febo maak je een tof brandmerk.

Battle Golf is het enerverendste spelletje golf ooit. De kalme sport wordt zo een vette schietgame. De gebruiker moet de ballen zo snel mogelijk in de hole mikken. De banen bestaan uit platforms en dieren zoals octopussen en walvissen. Het mikken is simpel: aan de linkerkant loopt een dubbele meter. Die beweegt op en neer en bepaalt de hoek van het schot. Wanneer de gebruiker de knop indrukt, wordt de hoek vastgelegd en begint de krachtmeter te lopen. Door opnieuw de knop in te drukken wordt het schot gelost. Mikken is eenvoudig, maar raakschieten niet. Dit is golfen voor gevorderden.