Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Lifestyle

Gratis Superfoods!

Gezond zijn, we willen het allemaal. Meer energie, meer weerstand, etc. Maar wees nou eerlijk, het is schreeuwend duur! Als je het ook nog eens biologisch verantwoord wilt doen, dan kun je er beter een baantje bij gaan zoeken om je groene levensstijl te bekostigen. En het kost ook veel tijd... Ik weet er alles van!

Maar wat nou als het ook gratis kan.... jawel, je leest het goed, het kan gratis!

Ik heb een geweldige truc ontdekt, daarmee krijg ik elke maand mijn biologische superfoods gratis. Voorraad voor een maand! Smaakt lekker, is biologisch, geen troep erin. Helemaal top!

Wil jij dat ook? Gooi je dure pillen en potjes maar weg (of zet ze op Marktplaats, hahahaha)!

Ik publiceer het liever niet openlijk! Het is wel legaal! Het mag allemaal, alleen als iedereen dit zou weten, dan weet ik niet hoe lang het nog kan, snap je? Of niet? Neem gewoon even contact met me op.