Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Cultuur

Best leuk, eindeloos vallen

Stuntman Stuart heeft de bloederigste baan ter wereld. Hij valt eindeloos totdat hij gespietst wordt door vlaggen, wordt uitgesmeerd op een richel of zijn hoofd kapotslaat op een balkon. Dat doet hij wel in stijl: in een Blade Runner-achtige cyberpunkomgeving met onheilspellende muziek die doet denken aan Nintendo-klassiekers als Megaman 2. Uiteindelijk is Stuntman Stuart gewoon een game zoals Flappy Bird en Temple Run. De graphics zijn prachtig, maar niet vernieuwend. Een vermakelijke game, vooral wanneer je geen hoge verwachtingen hebt.