Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Politie, recht en criminaliteit

Grote brand op bedrijventerrein in Cuijk - treinverkeer gehinderd

Een brandweerwagen rukt uit.
Een brandweerwagen rukt uit. Foto ANP / Lex van Lieshout

Op een bedrijventerrein in Cuijk is vanavond een grote brand uitgebroken. Het vuur beperkt zich vooralsnog tot het pand van Primetime, een bedrijf voor techniek bij en organisatie van evenementen. Dat meldt de brandweer.

Het is nog niet bekend of er bij de brand gewonden zijn gevallen, liet een woordvoerder weten aan ANP. Ook over de oorzaak van de brand kon de brandweer nog niets zeggen. In Cuijk is de Hapsebaan is afgesloten. De politie waarschuwt ook voor rookontwikkeling op de A73.

Bericht gaat onder de foto verder

Twitter avatar linders1968 steef Brand primetime magezine cuijk breidt uit http://t.co/vjw8qGLdZz

Geen treinen tussen Cuijk en Boxmeer

De brandweerlieden van Cuijk, Haps, Oeffelt en Wanroij zijn uitgerukt, meldt Omroep Brabant. Bij het blussen worden een hoogwerker en minstens die bluswagens ingezet. Door inzet van de brandweer kunnen er geen treinen rijden op het traject tussen Cuijk en Boxmeer. Dat melden zowel de NS als Veolia:

Twitter avatar NS_online NS online Cuijk-Boxmeer: er rijden geen treinen dooor inzet van de brandweer. http://t.co/K9oY6l0qlP
Twitter avatar Veolia_NL Veolia Transport NL In opdracht van de Brandweer rijden er geen treinen tussen Cuijk en Boxmeer,er worden bussen ingezet,excuses voor het ongemak #Veolia

Eerder brand

In februari woedde eerder een grote brand op een bedrijventerrein in Cuijk, toen in het pand van Nutricia. Er dreigde toen zelfs explosiegevaar, maar uiteindelijk werd de brand op tijd geblust.

De ligging van Primetime