Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Entertainment

Trucjes met touw en balk

Het festival Duizel in het park wil dit jaar op zoek naar stadsgeluk. Hoe ze dat willen vinden: met drie dagen kleinkunst, muziek en gedichten in het Vroesenpark in Rotterdam. De internationale blikvanger is Joan Català. De Catalaan kan allemaal trucs met touw en een houten balk (alvast een voorproefje? nrch.nl/4h4i). Van eigen bodem treedt The Cosmic Carnival op. De Rotterdamse band won in 2009 zowel de jury- als de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland. The Cosmic Carnival haalt inspiratie uit ouderwetse rock-’n-roll. Vorig jaar kwam hun tweede album uit: Mon Cher Amour.