Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Rampen

Fire in the Hole

Start van een realityserie over de Amerikaanse explosievenexpert Matt Barnett en zijn bedrijf Texplo Explosives. Als jongetje blies hij al allerlei dingen op, nu verdient hij zijn geld met explosies. Zoals het hoort in dit soort series werkt Barnett met een team van kleurrijke karakters („Crazy? That’s our middle name!”). Ze helpen in de eerste aflevering bij het opruimen van zware oorlogsbommen. Barnett moet de kijkers aan het begin nog wel even waarschuwen: „Probeer dit niet thuis. Maar ik ben een professional. Let’s blow stuff up.”