Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Cultuur

Nederland kleurt. Download en print hier de NRC-kleurplaat

Gestresst? Vergeet die fijngeknepen stressballetjes. Kleurplaten, díe zijn pas goed voor je. Sinds een paar jaar wordt er volop gekleurd – door volwassenen. De hype loopt allerminst op z’n einde. Kleurboeken zijn inmiddels doorgedrongen tot internationale bestsellerlijsten. Daarom maakte NRC ook een kleurplaat (hier, en klik ‘Download’).

Ontwerp Viola Lindner

Ontwerp Viola Lindner

Lees ook op NRC Q: Heel Holland kleurt, over de vraag: wie wordt rijk van die kleurplaten?