Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Cultuur

De vloer op

Improvisatieprogramma waarin verschillende dilemma’s in een improvisatieopdracht worden gegoten. De acteurs werken de scènes onvoorbereid met elkaar uit. Stefan de Walle speelt in het eerste scenario een bekende Nederlander met een zoon (Sanne den Hartogh) die campagne voert voor de PVV. De zoon wil de bekendheid van zijn vader daarbij graag gebruiken. Anniek Pheifer en Gijs Scholten van Aschat spelen in hun scène een echtpaar. Na een crash maakt de man zich als eerste uit de voeten. Hij laat de vrouw achter. Wat nu?