Spannend en vertrouwd blijken gouden combinatie

None

Spannend met vertrouwd aandoende actiescènes, zo omschreef deze krant Mission: Impossible – Rogue Nation afgelopen week. „Want hebben we superspion Ethan Hunt (Tom Cruise) al niet eerder een motorachtervolging zien doen?” Het blijkt een gouden combinatie. In de VS haalde de actiefilm in het eerste weekend 56 miljoen dollar op (iets meer dan 51 miljoen euro) en overschreed alle verwachtingen. Vicevoorzitter van Paramount Pictures Rob Moore liet aan vakblad Variety weten dat ze een zesde Mission: Impossible-film met Tom Cruise zeker zien zitten. In de rest van de wereld haalde de film tijdens zijn openingsweekend 65 miljoen dollar op (iets meer dan 59 miljoen euro). Ook in Nederland was de film meteen de best bezochte van de week. (Variety)