Samen eruit op Reeshof

Zaterdag 1 augustus om 19.41 uur pakten we de sprinter richting Breda. Gezamenlijk zaten we in de vierzits, ik had een oranje T-shirt aan en een volle dagrugzak bij me. Schuin tegenover me zat je eerst alleen naar jouw mobiel te staren. Algauw hadden we oogcontact en hadden we lol over een man die schuin achter mij zat en raar zat te praten en het over zijn gehoor en evenwichtsstoornis had. Toen ik bij Tilburg Reeshof eruit ging, moest jij er ook uit. Geluk bij een ongeluk! (En die rare kerel.) Samen liepen we naar de uitcheckpaal. Ik zag je nog kijken toen ik de andere kant opliep na het uitchecken. Ik wilde nog wat zeggen, maar was te laat, je was al naar beneden gelopen en ik kon je niet meer vinden. Als het goed is woon je in de buurt! Lijkt het jou ook leuk om nog verder te praten? Ik hoop wat van je te horen!