Regenvakantie in Nederland? Deel je mooiste (en meest deprimerende) foto’s

Het weer is de laatste dagen vrij matig. NRC maakt een overzicht van de mooiste, meest hoopvolle en deprimerende foto’s. Laat maar zien, Nederland vakantieland.

Foto ANP

Het weer is de laatste dagen vrij matig. Niet alleen in Nederland: in het Verenigd Koninkrijk inspireerde het slechte weer The Guardian tot een fotoserie van gedeprimeerde lezers die hun underwhelming ervaringen op de camping delen. Dat kunnen wij beter. Deel je foto’s met ons.

Zit je vast op je hotelkamer, zie je al dagen wel érg Hollandse luchten en is je grondzeil modderig? Of maak jij er het beste van, vermaken de kinderen zich prima binnen of ben je nu best blij dat je de hele zomer kan doorwerken? Wij zijn benieuwd hoe Nederland vakantie viert. Maak vakantievierders in het buitenland jaloers, of je collega’s op kantoor vrolijk. Mail ons op internet@nrc.nl, plaats je foto’s op onze Facebook of deel ze op Instagram en Twitter met de hashtag #nrcvakantie.

NRC maakt een overzicht van de mooiste, meest hoopvolle en deprimerende foto’s. Laat maar zien, Nederland vakantieland.

    • Anouk van Kampen