Politie: 13-jarige Lisa Tuk uit Spijkenisse is terecht

Het 13-jarige meisje uit Spijkenisse dat sinds dit weekend werd vermist, is terecht. De politie heeft een 41-jarige man uit Koudekerk aan den Rijn aangehouden. Zijn rol rond de vermissing van Lisa Tuk wordt onderzocht.

Twitter avatar Politie_Rdam Politie Rotterdam eo Vermiste Lisa Tuk is in goede gezondheid weer terecht. We gaan met haar in gesprek. Bedankt voor uw tips. Meer info volgt in de loop vd dag.

Lisa Tuk was woensdag voor het laatst gezien in een bungalowpark in Nieuw-Milligen. De politie zette een grote zoektocht op. Vermoed werd dat ze in de nacht van woensdag op donderdag was vertrokken. Volgens haar ouders paste de verdwijning niet bij het karakter van Lisa. Haar vader vreesde dat zijn dochter onder dwang was vertrokken, zei hij tegen het Algemeen Dagblad. Ze zou een jongen via Facebook hebben leren kennen, die er een nepprofiel op na bleek te houden, zei haar vader tegen de krant.

De politie komt in de loop van de dag met meer informatie naar buiten.
Knipsel