Iggy Pop, Henry Rollins tekenen voor zwijgende film

None

Punkrockers Iggy Pop en Henry Rollins, alsmede zangeres en stijlicoon Grace Jones, hebben getekend voor een rol in een zwijgende film met de werktitel Gutterdämmerung. The Loudest Silent Movie on Earth. Beoogd regisseur is de Belgisch-Zweedse kunstenaar Björn Tagemose. Vertoningen van de film zullen worden begeleid door livemuziek. Het publiek zal alleen kunnen staan, zoals bij een concert. Iggy Pop speelt een engel genaamd Vicious die de zonde komt brengen naar de mensheid. Henry Rollins speelt een calvinistische geestelijke die ten strijde trekt tegen The Devil’s Evil Guitar. De regisseur en leden van zijn eminente cast hebben de filmplannen bekendgemaakt op website gutterdammerung.com. Meer namen van acteurs zullen spoedig volgen.