De selfiestok 2.0

Als het je niks uitmaakt wat de rest van de wereld van je denkt, dan is het een leuk idee om de ‘Dundabunga’ te bestellen op Kickstarter. Het is een beetje de selfiestok 2.0. Zie het als een flexibele stang van bijna 2 meter, die je elke kant kunt opbuigen. Aan de ene kant klik je je smartphone, tablet of wat je ook maar handsfree wilt bekijken, en de andere kant hang je ergens aan vast. Dus aan een balustrade, aan het eind van je bed, aan het dashboard van je auto, of om je nek. Je hebt dan dus nooit meer een aparte houder nodig om handsfree te functioneren. Het werkt met loeisterke magneten: één plak je aan je smartphone vast, de ander zit dus aan het eind van de stok. Op het instructiefilmpje dat bij de kickstartercampagne hoort zie je allemaal blije mensen met die stang om hun nek of arm gekruld dingen doen als zwemmen of van een klif bungeejumpen, terwijl ze zichzelf filmen. Alleen jammer van die rare naam. Dundabunga?!

    • Charlotte van ’t Wout